Programma & Sprekers

18 - 21 januari 2021

Online editie

Online programma

Maandag 18 januari | 10.00 - 10.45 uur

VieDome 2.0 | Innovatieve zorgondersteuning & scenariodenken - Frans Stravers, VieDome

Met hardware-onafhankelijke smart sensoring verzamelt VieDome data om cliëntgebonden scenario’s te ontwikkelen. Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning. Vooraf stellen we drie belangrijke vragen: Wat wil je weten? Hoe ga je dat meten? En wat ga je ermee doen? De antwoorden maken duidelijk wat er écht nodig is en vormen de basis voor individuele zorg- en processcenario’s. 

Met om 10.30 uur een live Q&A. Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Frans Stravers.

Dinsdag 19 januari | 10.00 - 10.45 uur

VieProCare in de praktijk bij Zorgcentrale Z-plus - Paul De Winne, Smart Care Solutions

Met behulp van VieDome helpt de Belgische zorgcentrale Z-plus klanten om de nieuwe uitdagingen in de zorg aan te gaan. Zo integreert Z-plus nieuwe en innovatieve technieken in de zorg en vergroot het de ondersteuningsmogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Als eerste organisatie maakt Z-Plus hierbij gebruik van de nieuwe zorgcentrale VieProCare.

Met om 10.30 uur een live Q&A. Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Frans Stravers.

Woensdag 20 januari | 10.00 - 10.45 uur

SmartCell: de toekomst van branddetectie - Richard Monster, Lobeco Fire & Security

VieDome doet meer dan alleen zorgalarmering. Wij staan voor 24/7 veiligheid voor cliënten en zorgmedewerkers, door ook inbraakbeveiliging, persoonsbeveiliging en brandbeveiliging te bieden. Maak daarom kennis met SmartCell, een volledig nieuw draadloos en gecertificeerd brandbeveiligingsplatform.

Met om 10.30 uur een live Q&A. Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Frans Stravers.

Donderdag 21 januari | 10.00 - 10.45 uur

Nieuwe innovatieve tooling: VieProApp, VieProCare en VieProReport - Joyce Heesbeen, VieDome & Frans Stravers, VieDome​

Bij VieDome staan de ontwikkelingen niet stil. In het verlengde van de transitie van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning, is de VieProApp gelanceerd. Ook de nieuwe zorgcentrale VieProCare komt eraan en we laten u kennis maken met VieProReport. Tot slot werpen we een blik op de nabije toekomst van artifical intelligence en planloze zorg.

Met om 10.30 uur een live Q&A. Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Frans Stravers.

Sprekers

Frans Stravers, CCO/CTO van VieDome

Frans Stravers is CCO/CTO van VieDome (TKH Care Solutions) en houdt zich al 20 jaar bezig met het innoveren van VieDome. Hij beschikt over tien jaar ervaring in facilitaire dienstverlening en deed vijf jaar wetenschappelijk onderzoek. Frans is gecommitteerde bij Avans Mens en Techniek, lid van de Brabantse PG raad en bedenker van het concept planloze zorg. Hierbij kan de zorgvraag van morgen worden voorspeld op basis van verzamelde data. De vraag van de cliënt staat centraal omdat de inzet van medewerkers wordt gepland op basis van de verwachte zorgvraag.

Paul De Winne, Smart Care Solutions

Paul de Winne

Paul De Winne is zaakvoerder van het in Waasmunster (B) gevestigde Smart Care Solutions. Hij studeerde af als ‘Master in Applied Business Economics’ aan de Universiteit Gent. Zijn passie voor de demografische verandering ontstond tijdens zijn onderzoeksproject ‘Towards a retail format for the senior population’ in het kader van zijn MBA opleiding aan de Vlerick Business School. De missie van zijn bedrijf is het verbeteren van de levenskwaliteit van senioren met technologische oplossingen op het gebied van gezondheid & welzijn / communicatie & sociale interactie / veiligheid & omgeving.

Richard Monster, Lobeco Fire & Security

Richard Monster

Richard Monster is werkzaam als general manager bij Lobeco Fire + Security in Den Haag en houdt zich al 20 jaar bezig met brandmeldtechnologie. Lobeco is al bijna 50 jaar een onafhankelijke en professionele Benelux distributeur van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camera- en toegangscontrolesystemen. Lobeco trekt samen met VieDome op om de gecertificeerde draadloze brandmeldtechnologie van SmartCell bij zorginstellingen te implementeren.

Joyce Heesbeen, VieDome​

Joyce Heesbeen

Joyce Heesbeen is medewerker marketing & verkoop bij Mextal en volgde de opleiding Gezondheidstechnologie op de Avans Hogeschool in Breda. Haar interesses liggen vooral op het gebied van zorgdomotica en dan met name op hoe mensen met de inzet van zorgdomotica langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Joyce volgde ook de minor interdisciplinaire consultancy en ging bij Mextal aan de slag in een functie, die is gericht op het adviseren van innovatieve oplossingen voor in de zorg, zoals de VieProApp.

Laat u inspireren door de nieuwste zorginnovaties en volg de online editie van de Week van de Slimme Zorg!