Programma & Sprekers

Donderdag 21 november 2019
Evoluon Eindhoven

Programma

12.30

Inloop met lunch

13.00

Welkom

13.15

VieDome Smart sensoring - Frans Stravers, TKH Care Solutions

Maak kennis met de hardware en leverancier-onafhankelijke open zorgtechnologie van VieDome. VieDome heeft hardware-onafhankelijke smart sensoring ontwikkeld, waarbij aan de hand van cliënt-specifieke scenario’s meldingen worden gegenereerd. Daarnaast wordt met smart sensoring data verzameld die aangeeft wat de toestand van de cliënt is en hoe het zorgproces verloopt.

14.15

Smart Security in de cloud i.c.m. big data - Leon van der Blom, TKH Security

Ook in de zorg wordt de beveiliging van gebouwen en toegangscontrole steeds belangrijker. TKH Security bouwt slimme, flexibele en innovatieve oplossingen speciaal voor de zorgomgeving.

15.00

Pauze

15.30

Persoonsbeveiliging nieuwe stijl - Wilko van der Meer, PERSAFE

De markt voor persoonsalarmering is volop in beweging. De nieuwste versie van PERSAFE introduceert unieke functionaliteiten voor snellere en effectievere hulpverlening met brede toepasbaarheid.

16.15

Hoe stem je zorgtechnologie slim af op de cliënt in een sterk veranderende omgeving? - Frans Stravers, TKH Care Solutions

VieDome heeft een methode ontwikkeld waarmee een zorgteam eenvoudig kan vaststellen welke technologie de zorg voor een cliënt het beste ondersteunt en welke data van belang is bij de specifieke cliënt. Ook levert deze methode meer ‘situational awareness’ bij de zorgverlener en de familie. Hierdoor kan een optimale beoordeling van de meldingen en informatie plaatsvinden en kan het zorgproces sterk worden verbeterd.

17.00

Afsluiting met netwerkborrel

Sprekers

Frans Stravers, CCO/CTO van TKH Care Solutions (VieDome)

Frans is ruim 20 jaar bezig met de ontwikkeling van diensten en technologie voor langer zelfstandig thuis wonen, zorg thuis en zorg op afstand. Dit doet hij voor verschillende doelgroepen, zoals ouderen, mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en chronisch zieken. Hij heeft zitting in de Brabantse PG-raad en in de workfield commitee of the European master care and technology. Hij begeleidt op dit vlak klanten bij de implementatie van technologie in het zorgproces. Regelmatig krijgt hij media-aandacht voor vindingen en vernieuwingen in de technologische ondersteuning van de zorg. Frans is verantwoordelijk voor twee experience centers, waar te zien is wat er mogelijk is en waar feedback verzameld wordt van verschillende doelgroepen.

Wilko van der Meer, Directeur PERSAFE

Wilko is algemeen directeur en aandeelhouder van PERSAFE en drijvende kracht achter de innovatieversnelling, die bij PERSAFE heeft plaatsgevonden. Hij heeft een succesvol verleden om bedrijven te leiden in hun digitale transitie en het creëren van nieuwe producten. In zijn 35-jarige loopbaan is hij in diverse branches en diverse landen actief geweest als ondernemer en als manager in grote ondernemingen.

Leon van der Blom, Manager Product Portfolio, TKH Security

Als lid van het TKH Security R&D Management Team is Leon verantwoordelijk voor de midden- en langetermijnstrategie. Leon slaat de brug tussen klanten, eindgebruikers, product owners en ontwikkelaars met als doel om de producten, platformen en innovaties van TKH Security op de markt aan te laten sluiten. Leon heeft een achtergrond in agile software ontwikkeling, is bekend met cloudoplossingen en microservice infrastructuren. Daarnaast heeft hij veel ervaring met technische implementaties van geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Laat u inspireren door de nieuwste zorginnovaties en kom naar de Dag van de slimme zorg!